Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

музей пінзеля

gazeta.lviv.ua

П'ятниця, 29 листопада 2013, 15:07

Фірма, яка неякісно виконала реставрацію Вірменської церкви, змагалася за тендер на ремонт Музею Пінзеля

музей пінзеля

Переможцем тендеру на ремонт даху львівського музею Іоана Пінзеля, що на площі Митній, стало колективне підприємство «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Офіційні результати торгів опубліковані у Віснику державних закупівель 28 листопада 2013 року, пишуть "Наші Гроші. Львів".

Роботи виконають за 2,7 млн грн з місцевого бюджету до кінця 2014 року. Планують замінити мідне покриття даху, підсилити та замінити дерев’яні конструкції та відреставрувати хрест костелу.

У торгах взяло участь троє учасників. Але до конкурсу було допущено лише двох – переможця та ПП «Ренесанс-Стиль». Останнє підприємство відоме у Львові завдяки неякісним роботам під час реставрації Вірменської церкви.
Не було допущено до участі у конкурсі приватне підприємство «Науково-виробнича будівельно–реставраційна фірма «Леополіс-Ампір».

Згідно з протоколом відхилення цінових пропозицій, пропозиція цієї фірми не відповідає вимогам документації конкурсних торгів через низку причин. Зокрема називають такі: «…зміст комерційної частини не прошнурований з усіма документами» або «…не усі сторінки пропозиції містять підписи уповноваженої особи». Крім того тендерний комітет виявив, невідповідність інформації про виконання аналогічних договорів.

Тендер проводило Управління капітального будівництва Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.