Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

олімпіада 2022

sportsclub.com.ua

Понеділок, 2 грудня 2013, 09:34

У Львові презентували Олімпійську заявку-2022

олімпіада 2022

Ексклюзивна презентація проекту заявки України на проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року відбулася у Львові. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Представлення пройшло під час Туристичного форуму «Перемагай з Левом» 28 листопада й зібрало близько сотні слухачів. Серед них – лідери туристичного бізнесу, готельєри, ресторатори, представники авіаоператорів та фірм сфери обслуговування.

Як розповів під час виступу Виконавчий директор Заявкового комітету Львів-2022 Валерій Жалдак, олімпійська заявка – це, перш за все, суперможливість заявити про Україну та Львів на увесь світ. «Це також інфраструктура, яка потрібна українцям, незалежно від заявки, і можливість об’єднати країну навколо Олімпійської мрії», – зазначив один із керівників Заявкового комітету.

У своїй презентації він розповів гостям туристичного форуму про графік підготовки заявки, суперників Львова, а також саму концепція можливого проведення зимових ігор. «Якщо Львів отримає право проводити Олімпіаду 2022, після неї залишиться величезна спадщина у вигляді олімпійського парку, який легко можна буде трансформувати в новий сучасний мікрорайон міста. Буде готова потужна спортивна інфраструктура, що стане базою для спортсменів та туристів із 5 країн, які оточують Карпати. Неоціненна буде людська спадщина, а це нові вміння, унікальний досвід для атлетів, тренерів, журналістів та спортивних менеджерів», – наголосив Валерій Жалдак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.