Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ua.comments.ua

Вівторок, 3 грудня 2013, 10:06

Червоноградці добровільно здали правоохоронцям 9 пістолетів та одну рушницю

Під час місячника добровільної здачі зброї у Червонограді мешканці міста здали 3 нарізних пістолети із законного обігу, 1 мисливську гладкоствольну зброю та 6 газових пістолетів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Паралельно із місячником добровільної здачі зброї в період часу з 4 по 20 листопада в Червонграді провели цільову, оперативно-профілактичну операцію «Зброя та вибухівка».

До проведення вищевказаних заходів були залучені працівники сектору кримінального розшуку, дільничні інспектори міліції, кримінальної міліції у справах дітей, відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків, працівники Державтоінспекції.

За час проходження операції дільничні інспектори міліції перевірили 157 власників мисливської зброї. З них виявлено 5 адміністративних правопорушень за ст. 192 КУпАП (Порушення громадянами встановлених строків реєстрації (перереєстрації) вогнепальної мисливської зброї).

Також перевірено 12 об’єктів дозвільної системи, 1 автотранспорт, який залучається до перевезення озброєння та призупинено один об’єкт функціонування дозвільної системи.

За час проведення операції «Зброя-вибухівка» виявлено два правопорушення, а саме у 34-річного раніше судимого місцевого жителя працівниками СКР було виявлено та вилучено 3 шахтні детонатори і батарейку, які у нього були вилучені.

Дільничним інспектором міліції у 43-річного непрацюючого жителя Червоноградського району, було виявлено та вилучено пістолет з написом «Анікс». Як пояснили чоловіки дані предмети вони знайшли.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.