Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

снід

tsn.ua

Вівторок, 3 грудня 2013, 13:08

Футбольний турнір, присвячений Дню боротьби зі СНІДом, відбувся у Львові

снід

2 грудня у Львові провели футбольний турнір приурочений Дню  боротьби зі СНІДом. Участь у спортивних змаганнях взяло 7 команд. Здебільшого - це  представники громадських організацій, які займаються питаннями  ВІЛ, СНІД, алкозалежних та наркозалежних людей.

Про це повідомили організатори турніру.

Як розповів представник громадської організації „Дорога“ Павло Горончак, серед учасників спортивних змагань – ГО «Дорога»,  ГО «Вікторія» (місто Хмельницьк), Благодійний Фонд «Вірний шлях» (Рівне), «Дорога плюс» (Золочів), «Назарет» (Дрогобич), ЛЖВ (Львів»), команда Львівського обласного управління сім’є, молоді та спорту .

«Футбольний турнір має на меті привернути увагу до проблеми ВІЛ, СНІД залежних. Ми – за здоровий спосіб життя. І демонструємо це кожному. Хочу підкреслити, що щоразу збільшується кількість організацій, які долучаються до підтримки наших заходів, проявляючи свою небайдужість. Що теж є важливим сигналом. Зокрема, цьогріч нас вкотре підтримала компанія «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска» )», - підкреслив Павло Горончак.

Додамо. Традиційним організатором футбольних  змагань стала Львівська міська громадська організація Центр „Дорога”. 

Захід провели з  нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який припадає на 1 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.