Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Вівторок, 3 грудня 2013, 15:41

Сало задумався над тим, що робити з Ціолковським

сало олег

Голова Львівської ОДА Олег Сало вважає, що робота Жовківської райдержадміністрації потребує значного покращення, але як це зробити, ніхто не пропонує, відтак Сало додатково опрацює надані йому матеріали й лише тоді озвучить своє рішення.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За результатами інспекці діяльності Жовківської РДА у галузі соціально-економічного розвитку району, у сфері фінансів та бюджету, фінансового контролю, агропромислового комплексу, у сфері збереження пам’яток архітектури та використання земельних ресурсів, а також у галузі освіти та дорожнього господарства робота зазначених напрямів визнана Львівською ОДА недостатньою, що спричинює проблеми й у загальнообласній ситуації Львівщини.

Зокрема, голова ОДА наголосив, що незрозумілими залишаються ті випадки, коли призначені кошти повертають, або освоюють не в повному обсязі. Також важливою проблемою є нескоординованість дій структурних підрозділів райдержадміністрації.

«Сьогодні, ми підвели підсумки перевірки Жовківського району і бачимо конкретні не доопрацювання. Недоліки звісно є, а от шляхів вирішення не запропонував ніхто. Треба шукати причини проблем і ще раз наголошую, що в районах має бути, насамперед добрий господар», – сказав Олег Сало.

Очільник Львівщини зобов’язав керівників структурних підрозділів облдержадміністрації дати конкретні пропозиції щодо покращення ситуації в районах області.

Нагадаємо, Львівська ОДА за наказом голови Львівської ОДА провела перевірку діяльності Жовківської РДА. Головою Жовківської РДА є Степан Ціолковський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.