Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджет

motivazzia.com

Середа, 4 грудня 2013, 11:57

Західній України можуть не виплачували держдопомогу через Євромайдан, – Азаров

бюджет

Західні області України через протест можуть недоотримати фінансування з держбюджету, бо для того, щоб з початку нового бюджетного року перерахування здійснювалися безперебійно, місцеві органи влади повинні прийняти відповідні рішення вже сьогодні.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду, пише Дело.

"Для того щоб з січня розпочалася виплата пенсій, нагадаю: у перші тижні нового року традиційно незначні надходження до бюджету. Необхідно вже зараз накопичити ці гроші в грудні", - сказав Азаров.

" Ніякі перешкоди не повинні зривати процес фінансування ... Особливо звертаю увагу тих окремих місцевих громад на заході країни, де окремі, підкреслюю, поодинокі приклади, коли місцева влада припинила роботу для участі в протестах. Така аморальність і безвідповідальність місцевих чиновників може призвести до того, що на центральному рівні кошти будуть виділені, але на місцевому рівні вони через бездіяльність місцевої влади просто не дійдуть до одержувачів", – заявив прем'єр-міністр.

Азаров також підкреслив , що у разі продовження протестів місцевої влади під загрозу може бути поставлене теплозабезпечення окремих міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.