Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грабіж

takeinfo.net

Середа, 4 грудня 2013, 14:12

30 листопада у Львові було скоєно три грабежі

грабіж

Одразу троє львів’ян пополудні 30 листопада стали жертвами вуличних грабежів.

Про це інформує Львівське міське управління міліції.

Близько другої години дня на зупинці громадського транспорту двоє грабіжників позбавили 40-річного львів’янина гаманця із коштами на суму 2510 гривень. Працівники Франківського районного відділу міліції встановили особу одного із зловмисників – 30-річного безробітного львів’янина.

О сьомій годині вечора цього ж дня в Шевченківському районі Львова двоє невідомих накинулись на 45-річного безробітного місцевого мешканця. Застосувавши фізичну силу, грабіжники заволоділи мобільним телефоном «NOKIA 5130» та документами. Зловмисниками виявились 26-ти та 28-річні місцеві безробітні.

За фактами скоєння грабежів слідчі львівської міліції відкрили кримінальні провадження за статтею 186 КК України.

Близько десятої години вечора 41-річний львів’янин посеред вулиці позбувся куртки, яку у нього відібрав невідомий. Разом із верхнім одягом зник мобільний телефон та гроші на суму 200 гривень, які знаходились у кишені. У цьому випадку проводяться дії щодо встановлення особи зловмисника.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.