Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівська філармонія

ridna.ua

Середа, 4 грудня 2013, 16:07

У Львівській філармонії для учасників Євромайдану вхід на концерти – безкоштовний

львівська філармонія

Львівський філармонія зробила безкоштовним вхід на концерти для учасників Євромайдану.

Про це інформує прес-служба Львівської філармонії.

"Львівська філармонія підтримує європейський вибір українців. Ми за майбутнє держави і кожного громадянина. Ми з Вами, учасники Євромайдану!  Запрошуємо Вас на концерти у філармонії. Для учасників євромайдану вхід вільний, а ваша доброчинна пожертва під час заходу стане для них нашим спільним вкладом у справу європейського вибору країни", йдеться й повідомленні філармонії.

"Ми, працівники Львівської обласної філармонії, уважно стежимо за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо сьогоднішню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої Незалежності.

Ми закликаємо співгромадян рішуче відстоювати свої конституційні права і національну гідність. Вимагаємо з’ясування обставин і покарання винних у незаконному побитті мирних учасників Євромайдану представниками силових структур", заявили працівники філармонії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.