Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тюрма

tsn.ua

Четвер, 5 грудня 2013, 10:18

Суд відпустив миколаївського мера та його заступника

тюрма

Миколаївський районний суд не продовжив тримання під вартою мера Миколаєва, якого напередодні разом з групою посадовців міської ради було затримано за одержання 1 мільйон гривень хабара.

Аналогічне рішення прийнято і по іншому фігуранту цієї справи – заступнику мера Миколаєва.

Проте, оскільки немає ухвали про те, щоб відпустити їх на волю з зали суду, конвой має доставити мера та його заступника до слідчого ізолятора. Припуускають, що їх потримають там до завтра, а потім уже з СІЗО відпустять.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що за процесуального керівництва прокуратури Львівської області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю обласної міліції затримали на гарячому міського голову одного із райцентрів Львівщини, його заступника, спеціаліста міськради, а також керівника аукціонного центру.

У прокуратурі зазначають, що посадовці вимагали 2,2 мільйона гривень. У таку суму вони оцінили своє сприяння комерційній структурі у викупі земельної ділянки під будівництво ливарного заводу, наданні переваги під час проведення аукціону із зниженням самої вартості землі та зменшенням у подальшому вдвічі інвестиційного внеску до бюджету міськради.

6 червня, під час одержання чергової частини вказаної суми в розмірі одного мільйона гривень посадових осіб затримали правоохоронні органи.

За матеріалами: ZIK

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.