Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

святий миколай

starlife.com.ua

П'ятниця, 6 грудня 2013, 15:59

У Львові Святий Миколай потребує помічників

святий миколай

Впродовж п'ятнадцяти років волонтери організації «Пласт», до дня Святого Миколая, організовують свято для дітей Сколівської школи-інтернат, в якій проживають 200 дітей віком від 6 до 17 років, і для цієї акції потрібні помічники.

Підготовку до цього дійства починають вже зараз, і триватиме вона до 18 грудня, інформує прес-служба Львівської міськради. Волонтери планують потішити подарунком кожну з цих дітей, але для здійснення своєї мети волонтерам потрібна допомога львів’ян.

«У нас є активні організатори та відпрацьована ефективна система проведення акції, проте завжди виникає проблема в недостатній кількості речей для діток, адже люди, зазвичай, не можуть повністю задовольнити потреби дитини-сироти. Помічники Миколаю потрібні вже зараз. Нам потрібні, як одяг, так і фінансова допомога для закупівлі необхідних для дітей речей. Також ми запрошуємо тих, хто бажає взяти листи від дітей та втілити їхні мрії у життя», - розповідає Ярина Закутинська, організатор акції.

Організатори благодійної акції закликають жителів Львова долучитися до спільної доброї справи.

Всіх, хто бажає допомогти влаштувати свято для дітей-сиріт і допомогти Святому Миколаєві просять зголошуватися за телефоном: 38 (063) 309-14-18 Ярина Закутинська, та писати на електронну пошту jarka2007@rambler.ru, або завітати у Пластову Станицю за адресою: м.Львів, вул. Шептицьких, 16.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.