Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

родинна ковбаска

prizolov.ua

П'ятниця, 6 грудня 2013, 17:26

Діяльність компанії не була і не є пов’язана із політичними приналежностями, – дирекція ТзОВ «Барком»

родинна ковбаска

Діяльність компанії «Барком» жодним чином не була і не є пов’язана із політичними приналежностями, подіями чи чиїмось симпатіями.

Про це йдеться у заяві дирекції ТзОВ "Барком", яку у своєму Facebook опублікував співзасновник компанії Олег Баран.

"Діяльність компанії "Барком" жодним чином не була і не є пов’язана із політичними приналежностями, подіями чи чиїмось симпатіями. Компанія "Барком" завжди дотримувалася єдиного принципу роботи – залишити політичні погляди за стінами підприємства і працювати над збільшенням економічних показників краю та кожного працівника компанії. Тому з великим подивом і розчаруванням сприймаємо ініціативу деяких львів’ян, які збираються бойкотувати результати праці своїх же земляків", йдеться у заяві компанії.

"Найдивніше те, що такі ініціативи виходять від людей думаючих, від людей, які мали б розуміти про наслідки таких кроків для життя краю. На сьогодні «Барком» - це одна з найбільших сільськогосподарських компаній Західної України.. «Барком» - це більше тисячі працівників, мешканців Львова та області, які мають стабільну роботу, вчасно отримують заробітну плату та мають власні політичні вподобання та переконання", заявляє дирекція "Баркому".

Дирекція компанії і працівники також обурені жорстокими діями правоохоронних органів стосовно мирної демонстрації та представників ЗМІ. "Барком" вимагає об’єктивного розслідування дій «Беркуту» у організації побоїщ у ніч на суботу 30 листопада. Але у цій ситуації ми маємо мислити раціонально, а не популістично, переконані у компанії. 

Компанія "Барком" закликає не роздмухувати воєн один з одним, не створювати сприятливих умов для економічного грабунку чужими інвесторами.

"У нас і так чимало компаній, які методом рейдерства та банкрутства ставали власністю Росії. Ми не можемо допустити, аби економіка Львівщини залежала від впливу північного сусіда. А заклики до бойкоту – цьому лише сприяють", заявляє дирекція ТзОВ «Барком».

Нагадаємо, нещодавно у соцмережах з'явилися заклики бойкотувати бізнес регіоналів. Водночас компанія "Барком" також відповіла демотиватором:

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.