Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

україна і митний союз

gazeta.dt.ua

Субота, 7 грудня 2013, 12:39

Кремль спростував інформацію про приєднання України до Митного союзу

україна і митний союз

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков спростував поширену українськими ЗМІ інформацію про те, що Президент України Віктор Янукович вчора у Сочі підписав угоду про вступ України в Митний союз.

Про це повідомляє РБК-Україна.

За словами прес-секретаря Путіна, питання щодо приєднання України до Митного союзу на зустрічі навіть не обговорювалося. У ході переговорів Янукович з Путіном говорили про перспективи двостороннього співробітництва у фінансово-кредитній сфері.

Нагадаємо, вчора, 6 грудня, пізно ввечері з'явилася інформація, що у ході зустрічі в Сочі Янукович підписав стратегічну угоду з Росією, яка включає в себе зобов'язання про приєднання до Митного союзу.

Цю інформацію у своєму Twitter виклав редактор журналу The Economist Едвард Лукас, посилаючись на власні джерела. Водночас Лукас застерігав, що інформація є непідтвердженою, хоча "джерела хороші".

"Чув, що Янукович у Сочі сьогодні підписав стратегічну угоду з Росією, що включає 5 мільярдів, у тому числі передоплата, ціна на газ 200 доларів та угода про приєднання до Митного союзу", - написав Лукас.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.