Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

возняк тарас

Неділя, 8 грудня 2013, 11:24

Тарас Возняк застерігає від провокацій під час бойкоту товарів регіоналів

возняк тарас

Громадський діяч Тарас Возняк висловив припущення, що деякі політичні сили і політики можуть використати тему бойкоту товарів і торгових марок, що належать представникам Партії регіонів для провокацій.

«З інших джерел до мене дійшла інформація, що подібне цькування як політичну технологію деякі політичні сили під проводом деяких скандальних діячок планують з неділі 8 грудня започаткувати і на львівському Євромайдані. Провокація полягає у пікетуванні рядових членів Партії регіонів. Неначе все правильно – вони повинні відповісти за погром на Євромайдані. Чи відмежуватися від Партії регіонів. Та благими намірами встелено дорогу до пекла. Одне – мирний пікет. Інше – погром. Керований погром», - написав він у статті Нові провокації проти Євромайдану.

Сьогодні у Львові в 14.00 на євромайдані у відбудеться Служба Божа, після чого буде оголошено бойкот товарам і торговельним маркам, що належать депутатам з Партії Регіонів.

Нардеп Ірина Сех натомість заявила, Штабом національного спротиву закликає вимагати саморозпуску фракцій і місцевих партійних організацій Партії регіонів.А у випадку, якщо вони відмовляться від такого кроку – розпочати пікет їхніх бізнесів і домівок. Окрім того, пропонується також пікетувати бізнес олігархів, які фінансують Партію регіонів.  Зокрема – Рината Ахметова чи Олександра Гереги.

Перед тим ГО "Відсіч" оприлюднила в мережі інтернет фото депутатів Львівської облради, членів Партії регіонів з номерами телефонів та домашніми адресами, закликаючи пікетувати їх.

Нагадаємо, політолог Ігор Танчин вважає, що бойкот товарів на Західній Україні носить символічний харатер і мало що дає

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.