Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

оркестр

music.utexas.edu

Понеділок, 9 грудня 2013, 09:57

У Львівській філармонії пройде вечір Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова»

оркестр

Сьогодні, 9 грудня, о 19:00 год. у Львівській філармонії «Віртуози Львова» спільно з учнями музичної школи-інтернату імені С. Крушельницької дадуть концерт, під час якого виконають твори Гайдна, Беріо, Моцарта, Боккеріні та Герасименко. 

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Виступи молодих талантів з професійним оркестром у Львівській філармонії - це унікальна подія, адже не кожна філармонія має таку практику. Це є велика справа для формування молодих музикантів та їхнього досвіду. Тішить те, що діти, які виступатимуть цього вечора, з різних вікових категорій та грають на різних музичних інструментах.

Всі вони пройшли спеціальний відбір та прослуховування, лише кращі учні будуть виступати з оркестром. Особливо цікавим у вечорі інструментальних концертів є те, що окрім традиційних європейських творів, буде представлено прем’єру композиції Оксани Герасименко для національного інструменту - бандури. Приємно, що музична школа, яка виховала таких світових знаменитостей, як Юрій Башмет, Олег Криса, Любов Чайковська, Олександр Слободяник, продовжує ці традиції», - зазначив Сергій Бурко, народний артист України, засновник та головний диригент оркестру «Віртуози Львова».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.