Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

flickr.com/extranoise

Понеділок, 9 грудня 2013, 10:15

В Бориславі травмувалися троє дітей через вибух невідомого пристрою

Вчора, 8 грудня, у місті Борислав на вулиці Транспортна стався вибух невідомого пристрою, через що троє дітей отримали опіки та травми очей.

Про це Варіантам повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок події було травмовано 3 (трьох) дітей, місцевих жителів, яких з термічними опіками було госпіталізовано до хірургічного відділення Бориславської міської лікарні, а саме:

- 1998 року народження,з діагнозом термічні опіки обличчя, рвані рани обличчя, контузія очей, стан на 6.00 9 грудня – задовільний;

- 2000 року народження, з діагнозом термічні опіки обличчя  II-III ступеня, важка травма обох очей, після надання допомоги відправлено для подальшого лікування до очного відділення Львівської комунальної міської клінічної лікарні ЛШМД, стан на 6.00 9 грудня – важкий;

- 2000 року народження, з діагнозом термічні опіки обличчя    II-III ступеня, травма обох очей, після надання допомоги відправлено для подальшого лікування до очного відділення Львівської комунальної міської клінічної лікарні ЛШМД, стан на 6.00 9 грудня- задовільний.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.