Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пікет

tsn.ua

Понеділок, 9 грудня 2013, 11:39

У Львові пікетуватимуть Герегу, Ахметова, «Беркут» та ОДА

пікет

Сьогодні у Львові політичне крило євромайдану проведе пікетування гіпермаркету «Нова лінія», пікетування спецпідрозділу «Беркут», внутрішні війська, ПАТ «Західенерго» та Львівську ОДА.

Про це вчора, 8 грудня, на віче у Львові повідомила народний депутат, член ВО «Свобода» Ірина Сех.

Нагадаємо, голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук не виключає необхідності люстрації бізнесу в Україні, але разом з тим вважає, що боротися потрібно «не з тими, хто створює робочі місця, платить податки, а з тими, хто розкошує, але при цьому подає декларації з мінімальними доходами, хто «бізнесує» на державних грошах, хто сидить у Ратуші і за безцінь скуповує нерухомість у центрі Львова. Для цього треба проаналізувати, до яких політичних партій належать ті так звані «бізнесмени», що «сидять» на грошах з державного чи місцевого бюджету, і що вони зробили за ці немалі кошти. Пиарчук запевняє, що до останнього регіонали Львівщини не причетні.

До слова, 9 грудня студентький євромайдан оголосив бойкот товарів і ТМ депутатів-регіоналів. 

Компанія "Барком", одним з співзасновників якої є депутат Львівської облради (фракція Партії регіонів) Олег Баран, опублікувала заяву про те, що "діяльність компанії "Барком" жодним чином не була і не є пов’язана із політичними приналежностями, подіями чи чиїмось симпатіями."

Політолог Ігор Танчин вважає, що бойкот товарів на Західній Україні носить символічний харатер і мало що дає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.