Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

kartinki24.ru

Понеділок, 9 грудня 2013, 12:16

Львівські «Барком-Кажани» поступилися «Кримсоді»

волейбол

У Львові завершився сьомий тур Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, в рамках якого львівські "Барком-Кажани" двічі поступилися "Кримсоді" з Красноперекопська.

Про це інформує прес-служба ВК "Барком".

Як для львів’ян, так і для "кримсодівців" гра видалася досить напруженою. З першої хвилини матчу відрив між волейбольними командами був мінімальним:  20:25, 24:26, 24:26. Та попри завзятужагу до перемоги, львівські підопічні Віктора Михальчука, із рахунком 0:3, таки поступилисясупернику.

Не менш насиченим був і другий ігровий день. "Барком-Кажани" здобули перемогу у першій партії. З активного наступу "кажани" розпочали  і другу партію. Але в кінцевому рахунку  поступилися волейболістам  з Красноперекопська, уже з рахунком 1:3.

"Я хочу сказати, що хлопці приклали максимум зусиль, а тренери зробили все можливе від них, щоб підготувати нас до матчу. Але не знаю. Можливо, нам десь фарту невистачило… Це спорт. У спорті так буває", - наголосив капітан команди "Барком-Кажани" Дмитро Мельник.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.