Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

mamamiya.com.ua

Понеділок, 28 травня 2012, 17:26

У Львові діти створять найбільший в світі пленерний малюнок, присвячений пам'яті Бориса Возницького

З сьогоднішнього дня і до 6 червня у Львові триватиме Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Юні таланти під покровом Короля Данила». В рамках цього фестивалю діти-учасники створять монументальну композицію «Мистецький Львів очима талановитих дітей», присвячену пам'яті Бориса Возницького. Про це сьогодні, 28 травня, на прес-конференції розповіли організатори фестивалю.



Вже завтра зранку на подвір'ї палацу Потоцьких діти з різних країн: України, Польщі, Росії, Білорусі розпочнуть роботу над ескізами монументальної композиції «Мистецький Львів очима талановитих дітей» і продовжуватимуть працювати над нею до 1 червня.

Ця стометрова композиція заввишки 1,8 метра – найбільший у світі пленерний малюнок, виконаний під відкритим небом, може бути занесений до книги рекордів Гіннеса. Відкриття унікальної композиції відбудеться 1 червня в День захисту дітей. За словами куратора проекту Ольги Михайлюк, потім цей малюнок прикрасить фасад приміщення Палацу Мистецтв.

Зазначимо, паралельно відбуватимуться також різні навчальні програми, виставки, пленери, майстер-класи з кераміки, сакрального мистецтва, скульптури, ткацтва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.