олександр ковальчук,  9 грудня 2013

Розп'яття львівського Євромайдану

Євромайдан

Львівський Євромайдан вже котрий день конає в імітації власної бездіяльності.

Маніпуляції львівського мера Садового (який звичайно, що домовився зі "Свободою") впевнено заарканили світовою павутинкою усі святкові аркани євромайданних сопляків.

Тому зовсім недивно, що у цій нездоровій та галюциногенній атмосфері розпочалась педалізація рекламного слогану "Садовий – наш президент".

І взагалі недивно, що у загальній атмосфері революційної хаотичності та бедламності у президенти України проштовхується мер дещо мертвого міста Львова.

Під омофором безперестанного маніпулятивного шуму ЗМІ та зимовими танцями цих євромайданних малят розводять як котят. Розводять як лохів.

Дорослі іроди безпроблемно натягують і вздрючують цей дитячий хрестовий похід, де вже традиційно вийшли тисячі, а дійшли лише сотні. Та й ті, успішно переживши бурі та смерті побратимів, були продані у рабство.

Панчлайн Юри Михальчишина вміло надихнув сопляків на трудові звершення та відповідно – на фанатичне засліплення, того привабливого стану, де юзати юнацький максималізм особливо зручно.

Відповідно Садік найбільше і пропіарився у всіх можливих ракурсах та позах на власному садомайдані.



Зрозуміло, що підготовка до такого євробалагану розпочалась не вчора і навіть не позавчора.

Віддавна вже ведеться активний піар кавайного Садового на таких народних досягнення мешканців Львова, як наприклад, урбан-рух "Липнева" чи громадська ініціатива "Дайти пройти".

Самопоміч вже занадто засвічена та заляпана контора і тому для вдалого ефекту потрібні менш помітні делегації.

Так, наприклад, Липнева реорганізація простору на площі Галицькій була втілена у життя за фінансової підтримки ТРК "Люкс" якраз навпроти офісу медіа-активу Садового, який знаходиться у вмілих руках його дружини Катерини Кіт-Садової.

На тротуарних стовпчиках "Дайте пройти" активно спічрайтить такий собі викладач УКУ Отар Довженко, якому Садовий восени підписав подячну грамоту за невідомий внесок у місцеву журналістику.

А найбільш смішним прикладом зміїної природи Садового є фейсбукова група "Нас не питали", яка успішно допомогла Андрію Івановичу усунутись від негативних вібрацій після встановлення у Львові незаконних структур та інших пам'ятників архіхалтури.

Механізм діяльності такої спільноти дуже простий.

Спочатку у кабінетах Львівської міської ради погоджують встановлення якоїсь історичної каки, потім з сусіднього кабінету розпочинається громадянський крик про те, що нас не питали.

Секта Садового починає активно самоорганізовуватись супроти такого неподобства, а сам Садік – невинна жертва обставин так впевнено відмазана від народного гніву, який презентують послідовники саме його політики.

Спочатку такий піаристичний досвід Садового почав поширюватись на Лівому березі з уст однієї випускниці УКУ. Згодом цю фішу підхопила Українська правда (яка полюбляє Садіка на обід) і вже згодом естафету прийняло видання Postpaper, за яким стоїть назаруковий !Фест, що також міцно пов'язаний з Садовим незважаючи на усі його прокльони у бік такого калічного креативу.

Фінішувала орієнтація Садового на хіпстерів публікацією у московському The Village, щоб плавно перейти вже у відвертий піар Садового у російських ЗМІ. Спочатку це був Дождь з львівською кавою, а вже згодом – нещодавній наїв кореспондента ria.ru.Також не варто забувати і про інтерву Садового з київським плейбоєм Сергієм Дідковським, де львівським мер повстав в образі карамельного Ісусика, такого солодкавого та сусального.

Після таких піаристичних маніпуляцій зі світлим образочком Андрія Івановича, як мінімум дивно, що люди, які день та ніч сповіщали про відстоювання ідеалів Євромайдану, агітували власним тілом за зміну системи та її повне перезавантаження, чомусь хочуть бачити президентом країни Садіка, який у своїх локальних масштабах нічим добрим не відрізняється від Яника.

Де критичне мислення студентських та свідомих мас в особливий період активізації громадянської активності? У які парадіси відлетіли гасла про Євромайдан без політиків?

Від банальних невиплат зарплатні у Поступі і до святкування дня міста з Русланою та закордонним світлом, від епопеї з Альпіною і до будівництва Арени. Львів та більш дрібних підозрілостей на побожній кармі львівського голови – за Садовим бігає звичайне кідалово.

Садовий – це місцевий Янукович (Андрій Іванович ніколи відверто не демонстрував свою любов до ПР, але ось тут він жебрає гроші в Яника, а ось тут жаліється Азарову на "Свободу").

Вони обидва побожні аж до гематом на лобі. У Яника є Лавра, а у Садіка – є УКУ. Тому заради ідеалів Євромайдану Садіка потрібно перезавантажувати разом з Януковичем. Разом з Колодієм. Разом з Кличком, Яценюком та Тягнибоком.

Якщо вже так радикально стояти за Євромайдан без політиків, то потрібно перевантажувати назад у камеру і Тимошенко.

Студенти стоять під львівським Євромайданом за те, щоб політики ними не маніпулювали і їм не брехали, але координатори львівського Євромайдану лише брешуть та маніпулюють.

Тому гіпотетичне президентство Садового – це крах Євромайдану у всіх його ідейних постулатах. Звичайно, Березюк – радник президента, то дуже круто, але якось дрібнобуржуазно.

Та й взагалі рекламний слоган "Євромайдан без політиків" був апріорі фальшивим.

Сцену допомагав ставити оперний свободівець Ковальчук разом з Романом Брезіцьким (помічник нардепа Кубіва).

Брезіцький, до речі, є головою ГО "Молодь За Зміни" і тому не зовсім зрозуміло, чому радикальний постулат "сцена без політиків" не стосується його координаційної діяльності на Євромайдані.

Інший спічрайтер Євромайдану Василь Молдован виявився помічником нардепки Ірини Фаріон, а всесильний поборник Михальчишина Борис Пошивак є активістом "Відсічі", громадянського руху, що дуже не любить "Свободу", а тому – ходить під Садовим.

Ленін у головах координаторів львівського Євромайдану обернувся їхньою катастрофою. Найбільш чітко вони виявили власну вибірковість та маніпулятивність під час захисту лічниці Шептицького від інтергалу регіонального нардепа Зубика.

Схоже, що євромайданним студентам ніхто з координаторів не повідомив, що саме Садовий підписав ухвалу про надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а Володимиру Зубику, хоча перед тим так адораційно клявся у неземній любові до Шептицького.

З огляду, на лажу спічрайтерів Євромайдану з бойкотом регіональних товарів, схоже, що бідним студентам так ніхто й розповів про те, що медіа Садового розташовані в офісах Інтерсіті на Чорновола і не розповів про те, що ці Інтерсіті побудовані Інтергал-Будом вже згаданого нардепа Зубика.

Ніхто не розповів євромайданним бідосям, що ЗМІ Садового платять оренду депутату від Партії регіонів.

І якщо РА "Люкс" ще так радісно сповіщає на своєму сайті про місце дислокації,



то вже zaxid.net цнотливо шифрується, друкуючи на сайті лише адресу без згадки про Інтерсіті.

Тут вже варто сподіватись, що свідомість свідомих студентів нарешті почнуть штурмувати якісь підозри про гарматність власного м'яса у ігрищах дорослих вуйків.

І якось так дивно сталось, що найбільше травмувалась від бойкоту регіональних товарів та продуктів така структура як УКУ. У списках забойкотованих марок, що розповсюджуються активістами в інтернетах присутня продукція олігарха Фірташа, а УКУ час від часу годується мільйонами Фірташа.

Відтепер вже буде дуже цікаво, як найбільші активісти львівського Євромайдану будуть бойкотувати бабло свого жертводавця.

Львівський Євромайдан потребує перезавантаження. І поки доля країни вирішується у Києві, то тилові криси у Львові тихенько вирішують свої приватні справи.

Вчорашнє інтерву з Романом Брезіцьким вже є свідчення того, що Садовий зливає львівський Євромайдан клятим жидомасонам.

Зливає Євромайдан, який розіп'яли фарисеї з УКУ, лицеміри з франкового універу, піаристи Садового, неадеквати зі Свободи та інші титушки Удару та Фронту змін.

Така вже відвічна трагедія Львова. Міста-казки, міста-мрії, міста-зрадника.

P.S. Фарс триває і на смішному та круглому столі 1+1 "План дій для країни" за авторитета Садового вже проголосувало майже 60 тисяч піплу, що дозволило йому зупинитись на другому місці та дихати у спину малому Вакарчукові.



А для усіх істеричних євромайданівців та істеричних дівчаток у фейсбуку звучить новий хіт R. Kelly з альбому "Black Panties" (2013) "Show Ya Pussy".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.