Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Понеділок, 28 травня 2012, 17:42

Місто Львів та стадіони "Арена Львів" представлені на нових поштових марках

Сьогодні, 28 травня, у Львові відбулось офіційне спецпогашення марок, присвячених проведенню в Україні футбольного чемпіонату Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Сьогодні вводяться в обіг випуски художніх поштових марок – зчіпка з 4-х марок «Міста-господарі УЄФА Євро 2012»: «Львів», «Київ», «Харків», «Донецьк» та зчіпка з 4-х марок «Футбольні арени УЄФА Євро 2012»: «Львів. «Арена Львів», «Київ «НСК «Олімпійський», «Харків. ОСК «Металіст», «Донецьк. «Донбас Арена».

Церемонію урочистого спецпогашення марок – офіційно ліцензованої продукції УЄФА Євро-2012 – можна назвати масштабною, оскільки вона відбулася одночасно у Києві, Львові, Харкові та Донецьку.

«Нові випуски марок стануть окрасою колекцій сувенірів усіх уболівальників на згадку про приймаючі міста чемпіонату: Київ – столицю України, Львів – культурну столицю України, Харків – першу столицю України, Донецьк – «шахтарську» столицю України. Сподіваюсь, що чудові краєвиди, величні пам'ятки історії, культури, архітектури, гостинність та сердечність жителів цих міст, а також сучасні стадіони, на яких відбуватимуться футбольні баталії Євро-2012, залишать незабутні враження у гостей та учасників фіналу Чемпіонату Європи з футболу», – зазначила генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Оксана Плотнікова.

Нагадаємо, поштові марки «Міста-господарі УЄФА ЄВРО 2012тм» та «Футбольні арени УЄФА ЄВРО 2012тм» – офіційно ліцензована продукція УЕФА ЕВРО 2012.

Поштові марки «Футбольні арени УЄФА ЄВРО 2012тм», надруковані зчіпкою з чотирьох марок: № 1198 «Львів. «Арена Львів», № 1199 «Київ. НСК «Олімпійський», № 1200 «Харків. ОСК «Металіст», № 1201 «Донецьк. «Донбас Арена».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.