Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська міськрада

tsn.ua

Вівторок, 10 грудня 2013, 11:59

Львівська міськрада уклала угоду про ремонт дороги з фірмою без досвіду

львівська міськрада

Львівська міська рада уклала угоду на 46,7 мільйонів гривень для реконструкції дороги з фірмою, в якої немає жодного досвіду роботи.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура пред’явила позов до Управління капітального будівництва Львівської міської ради, а також переможця конкурсних торгів.

Йдеться про визнання недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та договору на реконструкцію вул. Мечникова у Львові, за виконання якої міськрада зобов’язана сплатити 46,7 млн. грн.

Прокурори з’ясували, що при проведенні закупівель робіт з реконструкції вулиці Мечникова у м. Львові (від вул. Пекарська до вул. Личаківська) посадовці Управління капітального будівництва Львівської міськради порушили законодавство про державні закупівлі.

Зокрема, конкурсні пропозиції учасників не відповідали умовам конкурсної документації, а в одного із учасників, взагалі був відсутній досвід проведення аналогічних робіт, так само як і відсутнє матеріально-технічне забезпечення для їх виконання.

Щоправда, саме зі останнім учаником торгів Львівська міськрада уклала угоду на реконструкцію вказаної ділянки.

Наразі позов прокуратури перебуває на розгляді у господарському суді Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.