Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

вистава святий миколай

philharmonia.lviv.ua

Вівторок, 10 грудня 2013, 16:27

У Львівській філармонії пройде музично-поетична феєрія «Святий Миколай у Львові»

вистава святий миколай

16 грудня, напередодні свята Святого Миколая у Львівській філармонії о 15:00 та 17:00 год відбудеться музично-поетична феєрія «Святий Миколай у Львові».

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 Солісти Львівської філармонії створять чарівну казкову атмосферу, у якій діти побачать, які у світі є чудеса. Автором пісні «Святий Миколай у Львові» є львівський композитор Роман Цись, автором тексту є відомий своїми віршами Микола Петренко. Також цікавою для дітей буде програма фокусниці Оксани Кузіної. Казка триває близько 60 хв.

Розпочнеться дійство з традиційних новорічних персонажів: Янгола, Чортика та Святого Миколая, який подарує дітям справжню казку. Казка називається «Подарунок лісового чарівника», авторами якої є: львівський композитор Євген Заставний та автор лібрето Василь Сагайдак.

«Казка оповідає, що за легендою з прадавніх часів звірі жили без хвостів, але їм було надзвичайно зле без них. І звірі вирішили повернути собі хвости. Вони пішли до чарівника, який мешкав у лісі, і попросили зробити їм хвости. Чарівник пообіцяв їм 100 хвостів, тож звірята дуже зраділи.

Казка дуже легка для сприйняття, весела та позитивна, з чудовим акомпанементом та якісною музикою у сучасних стилях рок-н-ролу, джазу, популярної пісні. На прем’єрній постановці казки побувають її автори. Діти краще вивчать улюблених звірів та їхні особливості, зокрема, цікаво почути про відмінність хвостів у тварин. Вистава у Львівській філармонії навчає дітей любові до музики», – розповіла Любов Фітьо, режисер-постановник Львівської філармонії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.