Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Вівторок, 10 грудня 2013, 18:31

Виставку живопису вихованців навчально-реабілітаційного центру Джерело відкриють у Львові

У вівторок, 17 грудня, у галереї Гері Боумена відбудеться відкриття виставки Від Різдва до Різдва, в якій будуть представленні роботи молодих людей з особливими потребами.

Про це повідомили координатори виставки.

Виставка завершиться благодійним аукціоном, який відбудеться в січні. Отримані кошти будуть використані на підтримку та розвиток програми арт-терапії центру «Джерело».

Усі учасники виставки – це молодь з особливими потребами, віком від 18 до 35 років.

Оскільки багато хто з них має мовні порушення або взагалі не розмовляє, малюнок – це спосіб невербального спілкування з оточуючим світом. 

Процес роботи особливої молоді здійснювався за основними засадами арт-терапії та арт-педагогіки, що є способом соціальної адаптації через малювання.

Виставка триватиме з 17 грудня до 22 грудня 2013 року. Благодійний аукціон відбудеться в січні. Центр «Джерело» та Мистецька галерея Гері Боумена щиросердечно запрошують усіх небайдужих прийняти участь у благодійному аукціоні творів живопису.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.