Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

Середа, 11 грудня 2013, 16:50

Львівська облрада має намір висловити недовіру та виселити ОДА з орендованих приміщень

львівська ода

Львівська облрада на своєму сайті опублікувала проект рішення "Про виселення Львівської обласної державної адміністрації із займаних орендованих приміщень".

"Доручити управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради (М. Бандра) вжити вичерпних заходів щодо припинення договірних відносин (договір № 12/11 від 24.02.2011) та виселення Львівської обласної державної адміністрації з орендованих приміщень", йдеться у проекті рішення.

Разом з проектом на сайті облради є також заява про недовіру місцевим органам державної виконавчої влади.

"У відповідь на злочинні дії влади, які становлять жахливу загрозу життю і здоров’ю громадян, керуючись пунктом 4 Резолюції Народного віча від 01.12.2013 у м. Києві, ми вирішили прийняти рішення про недовіру місцевим органам державної виконавчої влади, припинити договірні відносини, а також вважаємо за необхідне вжити заходів щодо виселення Львівської обласної державної адміністрації з орендованих приміщень, які належать громаді Львівщини", йдеться у заяві.

Проект рішення – ініціатива депутата облради від УДАРу Оксани Юринець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.