Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зуб володимир

Четвер, 12 грудня 2013, 12:52

Правоохоронці відкрили кримінал проти головного медика Львова

зуб володимир

Прокуратура міста Львова відкрила кримінальне провадження щодо перевищення влади та службових повноважень очільником управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимиром Зубом.

Про це повідомив представник постійної депутатської комісії медицини, освіти і соціального захисту Львівської міськради Олександр Алексєєв, пише газета "Ратуша".

Алексєєв розповів, що впродовж 2012-2013 років Володимир Зуб на медичних нарадах заявляв про потребу замінити у всіх медичних закладах лампи денного світла на діодні, незважаючи на те, що, за словами лікарів, тільки в 2012 р. лампи розжарювання цілковито замінили на економічні денні.

«Також керівник управління охорони здоров’я Володимир Зуб лобіював інтереси приватної структури під час закупівлі та заміни діодних ламп в лікарнях та поліклініках міста Львова. Головний медик нашого міста приводив керівника приватного підприємства до себе на нараду головних лікарів. А з чим пов’язано таке лобіювання інтересів, нам невідомо. Тому я звернувся до прокуратури, щоб вони дали оцінку таким діям посадовця. На цей час я знаю, що є порушена кримінальна справа та тримає досудове розслідування», зазначив Олександр Алексєєв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.