Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

безробіття

ukrgazeta.eu

Четвер, 12 грудня 2013, 13:36

Львівська ОДА звітує, що рівень безробіття в області зменшується

безробіття

Рівень зареєстрованого безробіття в області зменшується.

Про це повідомив заступник начальника департаменту соцзахисту населення Львівської ОДА Іван Сорока, передає прес-слжуба адміністрації.

Зокрема, Іван Сорока розповів, що в Львівській області питання створення нових робочих місць є дуже важливим і цього року буде створено близько 50 тис. нових робочих місць.

«Найбільше нових робочих місць створено в галузі торгівлі, промисловості та сільського господарства. – зазначив заступник начальника департаменту соціального захисту населення та додав, що здебільшого працевлаштовують мешканців в Яворівському, Пустомитівському, Жовківському та Радехівському районах, а також в м. Дрогобич та м. Львів.

Також І.Сорока поінформував, що відповідно до завдань Президента України в 2014 році заплановано створити 49,5 тис нових робочих місць в області.

Своєю чергою перший заступник директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іващук сказала, що цього року до центру зайнятості звернулось більше 12 тис роботодавців і було відкрито близько 63 тис вакансій.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.