Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Писарчук

Четвер, 12 грудня 2013, 16:30

Ліквідація фракції регіоналів у Львівській міськраді – наслідок тиску необільшовиків, – Писарчук

Петро Писарчук

Ліквідація фракції Партії регіонів у Львівській міській раді стала наслідком тиску новітніх «необільшовиків» на інакомислячих.

Так прокоментував ліквідацію провладної фракції у Львівській міськраді голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, пише "Галінфо".

За словами Писарчука, саме екс-голова фракції Партії регіонів у Львівській міській раді, генеральний директор Львівського національного академічного театру опери та балети ім. Соломії Крушельницької Тадей Едер сьогодні є одним із найдосвідченіших міських депутатів у сфері культури, і саме Партія регіонів, а не опозиційні сили, делегували його у Львівську міську раду.

«Якщо львів’янам буде легше житися від того, що у міській раді не буде фракції Партії регіонів – то можна за них тільки порадіти», – зазначає Петро Писарчук.

Водночас голова регіоналів Львівщини натякнув на те, що ліквідація фракції Партії регіонів, яка неодноразово підтримувала своїми голосуваннями міського голову, може мати й інший підтекст.

«А взагалі нехай би це прокоментував міський голова. Він тісніше за мене спілкується і дружить із заступниками голови Партії регіонів Борисом Колесніковим та Андрієм Клюєвим, та й радник Президента Ганна Герман частий гість у його кабінеті. Може, це якийсь політтехнологічний хід, про який мені невідомо», – зауважив Петро Писарчук.

Нагадаємо, на Львівщині розпочався тиск на депутатів-регіоналів з вимогою скласти партійні квітки і вийти з фракції. Про це 8 грудня на віче у Львові заявила нардеп Ірина Сех.

Учора, 11 грудня, розпалася фракція Партії регіонів у Львівській міськраді, оскільки два депутати вийшли з фракції. 

Раніше голова Самбірської райради Геннадій Дейниченко заявив про вихід з Партії регіонів.

Також із лав ПР на Львівщині вийшли 4 депутати Миколаївської райради. Проте львівські регіонализаперечили інформацію про саморозпуск Миколаївської райорганізації.

Одразу після розгону Євромайдану 30 листопада фракцію ПР у Верховній Раді покинули Інна Богословська та Давид Жванія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.