Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сех

Четвер, 12 грудня 2013, 17:35

Нардеп Сех відмовилася давати свідчення у прокуратурі

сех

Сьогодні, 12 грудня, співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву та нардеп від ВО "Свобода" Ірина Сех була на допиті в слідчому відділі прокуратури, але відмовилася давати свідчення. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Сех заявила слідчому прокуратури, що скористається своїм правом не свідчити, відповідно до статті 63 Конституції України.

Як відомо, стаття 63 Конституції України гарантує право на відмову від надання показів, пояснень відносно себе , членів своєї родини та близьких родичів.

Нагадаємо, 10 грудня співголові Львівського регіонального штабу національного спротиву, народному депутатові України від ВО "Свобода" Ірині Сех вручили повістку в прокуратуру.

Це сталося в кабінеті начальника Головного управління МВС України у Львівській області Олександра Рудяка, куди Ірина Сех прийшла разом із представниками студентства та журналістами, щоб отримати інформацію про затримання фотографа та активіста Майдану Олега Панаса. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.