Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львівщини

gazeta.lviv.ua

Четвер, 12 грудня 2013, 19:11

Прокуратура оскаржила 6 рішень районних рад

прокуратура львівщини

Прокуратура Львівщини оскаржила пред’явлені позови, у яких ставились вимоги щодо скасування рішень органів місцевого самоврядування та визнання протиправними їх дій.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, 05 грудня прокурором Золочівського району Львівської області пред’явлено до Львівського окружного адміністративного суду позов про визнання протиправним та скасування рішення Золочівської районної ради №325 від 05.12.2013 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні».

Крім того, 03 грудня до цього ж суду заявлено позов прокурором Городоцького району про визнання протиправним та скасування рішення Городоцької районної ради № 503 від 02.12.2013.

Аналогічний позов 06 грудня пред’явлено прокурором Сокальського району, в якому поставлено вимогу визнати протиправним та скасувати п.5 рішення Сокальської районної ради № 474 від 02.12.2013 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні», зокрема щодо зобов’язання керівництва Сокальської районної державної адміністрації скласти свої повноваження в знак солідарності з українським народом.

Сьогодні, 12 грудня, Яворівською районною прокуратурою також пред’явлено позов про скасування п.5,6,7 рішення № 381 прийнятого Яворівською районною радою 02 грудня 2013 «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні».

Водночас Миколаївський міжрайонний прокурор 05 грудня поточного року пред'явив позов до Львівського окружного адміністративного суду про визнання протиправними дій Миколаївської районної ради щодо включення до порядку денного сесії питання про недовіру голові РДА та голосування з цих питань.

Самбірський міжрайонний прокурор у суді також вимагає визнати протиправним та скасування рішення Самбірської міської ради № 362 від 02.12.2013 «Про недовіру голові Самбірської районної державної адміністрації».

Вказані рішення оскаржено з огляду на те, що прийняття таких відбулось з порушенням вимог чинного законодавства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.