Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

pressclub.lviv.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 11:31

«Кандидати-мажоритарними можуть витратити 1,5- 6 млн. дол. на один округ», - Дащаківська

Кандидати-мажоритарники можуть витратити на свою передвиборчу кампанію в одному окрузі 1,5-6 млн. дол., - про це повідомила сьогодні, 29 травня, під час прес-конференції виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська.

На її думку, сьогодні виборців найбільше цікавить яким чином кандидати в депутати фінансують власні компанії. «На мою думку кандидати- мажоритарними можуть витратити від 1,5 до 6 млн дол. на свою передвиборчу компанію. Вони повинні оприлюднювати звіти про витрати, і цим має займатись ЦВК», - пояснила Оксана Дащаківська.

Також вона зазначила, що загалом інформація про фінансування виборів в Україні є закритою. «Ми дізнаємось про фінансування виборів лише тоді, коли ситуація критична. До прикладу сьогодні на Львівщині вже є загрози фінансуванню виборів, адже ще не всі дільниці в селах готові до виборів», - пояснила Оксана Дащаківська.

Нагадаємо, цьогоріч вибори розпочнуться 28 жовтня. Офіційна виборча кампанія розпочнеться за 90 днів до дня голосування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.