Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

П'ятниця, 13 грудня 2013, 11:17

Сало не зміг зустрітися з головами РДА, бо мав зустріч з урядовцями

сало олег

Голова Львівської ОДА Олег Сало у четвер не міг зустрічатись з головами районних державних адміністрацій Львівщини, бо зустрічався з урядовцями.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Жодних вказівок не давав і жодних зборів не скликав. Я просто не міг цього зробити, тому що прилетів з Києва пізно ввечері», – так голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало прокоментував інформацію, яку поширили деякі інтернет- видання.

Йдеться про повідомлення, що нібито очільник Львівщини вчора, 12 грудня, провів зустріч з усіма головами РДА області, на якій зобов’язав організувати відправку до Києва на «антимайдан» з кожного району по одному автобусу людей.

12 грудня Олег Сало перебував у відрядженні в Києві, яке планувалось заздалегідь. Зокрема, в очільника Львівщини відбулись зустрічі в Кабінеті Міністрів України щодо фінансування бюджетних галузей та соціальної сфери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.