Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович віктор

mukachevo.net

Субота, 14 грудня 2013, 16:21

Янукович відсторонив Сівковича і Попова від виконання обов'язків

янукович віктор

Президент України Віктор Янукович відсторонив Володимира Сівковича від посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України і Олександра Попова від посади голови Київської міської державної адміністрації.

Відповідні укази президент підписав сьогодні.

В указах зазначено, що Сівкович і Попов відсторонені від виконання обов’язків відповідно до частини третьої статті 154 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, 13 грудня президент Янукович заявив, що троє людей є причетними до розгону "Беркутом" прихильників євроінтеграції 30 листопада, однак прізвища цих людей не назвав.

Сьогодні ж співробітники Генпрокуратури України вручили повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв'язку з подіями, які сталися в ніч на 30 листопада на майдані Незалежності, заступнику секретаря РНБО Володимиру Сівковичу, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, на той час начальнику київської міліції Валерію Коряку та заступнику начальника київської міліції Петру Федчуку.


 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.