Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

upload.wikimedia.org

Вівторок, 29 травня 2012, 12:23

Сьогодні просп. Свободи у Львові перекриють повністю

Сьогодні для руху транспорту у Львові повністю перекривають пр. Свободи, у зв'язку із проведенням монтажних робіт по облаштуванню фан-зони. Відтак, діятиме об'їзд по вул. Підвальній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Вчора для монтажу фан-зони перекрили тільки праву частину проспекту Свободи, ми встановлюємо наразі огородження, починаємо розвантажувати конструкції, що будуть встановлені в фан-зоні протягом цього чемпіонату. Від сьогодні ми плануємо повністю перекрити проспект Свободи від пам'ятника Шевченку до Оперного театру. Зміни в русі на інші частини міста ми не плануємо аж до 6 червня, тобто, ті львів'яни, які рухалися вулицею Коперника, проспектом Шевченка і іншими вулицями, можуть так же безперешкодно просуватися цими вулицями», - повідомив заступник директора департаменту «Євро 2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

Нагадаємо, від учора, 28 травня, до 5 липня пр. Свободи буде закритим для руху транспорту. Центр функціонуватиме в режимі вихідного дня. Громадський транспорт курсуватиме по вул. Підвальній.

9, 13, 17 червня - у дні матчів у Львові - для руху транспорту будуть частково закритими вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Л. Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо. Громадський транспорт, який їхав по вул. Коперника-Стефаника, скерують з вул. Сахарова на вул. І. Франка-Вітовського.

9, 13, 17 червня - у дні матчів, з 14:00 до 02:00 год. буде закрита для руху транспорту (крім громадського) вул. Стрийська, пл. Петрушевича, вул. Шота Руставелі.

Крім того, у дні євроматчів рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Протягом проведення Євро-2012 буде діяти заборона на паркування, у тому числі, на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування у центральній частині міста, адже ця частина міста буде пішохідною зоною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.