Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сало: повноваження в мене забрати не вийде

Понеділок, 16 грудня 2013, 09:55

Не зможемо платити ні пенсій, ні зарплат, – Олег Сало про наміри Львівської облради забрати повноваження в ОДА

Сало: повноваження в мене забрати не вийде

Якщо позбавити обласну державну адміністрацію делегованих їй повноважень, закриється все фінансування і соціальні виплати проводитися не будуть.

Про це сказав голова Львівської ОДА Олег Сало, коментуючи наміри депутатів Львівської облради завтра, 17 грудня, на сесії розглянути питання забрати повноваження в обласної державної адміністрації.

«Забирають повноваження, тоді на завтрашній день закривається все фінансування, перекривається казначейство. По яких статтях відправляти гроші? Завтра ні пенсій, ні зарплат не будемо платити. Хто за це буде відповідати. Де здоровий глузд?», – наголосив Олег Сало.

Водночас очільник Львівщини додав, що Львівська обласна державна адміністрація не допустить такої ситуації, зокрема, якщо буде потрібно, оскаржуватиме рішення обласної ради.

Сало розповів, що наразі бюджетна система на Львівщині функціонує в звичному режимі. У місцевих бюджетах області відсутня протермінована заборгованість з виплати зарплати працівникам бюджетних установ, допомог сім’ям з дітьми та по догляду за інвалідами.

Додамо, Львівська облрада також хоче висловити недовіру та виселити ОДА із займаних приміщень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.