Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович і путін

rian.com.ua

Понеділок, 16 грудня 2013, 11:36

Янукович і Путін підпишуть у Москві вагомі документи, – глава Адміністрації Президента

янукович і путін

За результатами зустрічі українського та російського президентів 17 грудня у Москві планується підписати вагомий пакет двосторонніх документів, зокрема в сферах економіки, промислової кооперації, прикордонної співпраці та культурно-гуманітарної взаємодії.  

Про повідомив Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, передає офіційний сайт Адміністрації.

У рамках заходу Глави двох держав – Співголови Комісії планують заслухати звіти про діяльність її робочих органів за час, що минув після проведення попереднього засідання УРМК, та визначити орієнтири українсько-російської взаємодії на найближчу перспективу.

Як зазначив Сергій Льовочкін, у ході засідання планується обговорити широке коло питань практичної реалізації двосторонньої взаємодії, насамперед в торговельно-економічній, енергетичній, авіаційній, космічній сферах, атомній енергетиці, транспорті, а також на гуманітарному напрямку. Окрема увага буде приділена подальшому розвитку прикордонного співробітництва між Україною та РФ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.