Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стрілецький тир

лода

Понеділок, 16 грудня 2013, 13:00

У Львові відкрили стрілецький тир

стрілецький тир

13 грудня у Львові урочисто відкрили новий стрілецький тир для проведення тренувальних занять і змагань серед юних спортсменів та підготовки резерву національної збірної команди України.

Нова спортивна споруда обласної організації ФСТ «Динамо» України збудована за євростандартами й обладнана як одна із найкращих в Україні, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Для спортивної Львівщини сьогодні особливий день. Новий стрілецький тир сприятиме розвитку спорту у нашій області й по всій країні. Тут є найкращі умови для виховання майбутніх спортивних зірок і сподіваюся, що найближчим часом ми почуємо про перемоги наших спортсменів на змаганнях світового рівня, – зазначив на церемонії відкриття стрілецького тиру голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало.

Довідка:

Стрілецький тир обладнаний як один із найкращих в Україні, загальна площа тиру (1 478 кв. м); кількість стрілецьких зон для стрільби з пістолету25 м – три на 18 стрілецьких місць; одна зона для стрільби з пневматичної зброї на 10 м; три бокси для зберігання зброї; майстерня для ремонту зброї; навчальний клас; тренерські кімнати й інші допоміжні приміщення. Адреса стрілецького тиру – Львів, вул. Янева, 10.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.