Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

milicia.lviv.ua

Вівторок, 29 травня 2012, 12:40

На Львівщині чоловік з амнезією розшукує своїх рідних та близьких

На Львівщині до Сколівського райвідділу міліції невідомий чоловік потрапив ще у лютому цього року. Його скерували зі Сколівської ЦРЛ без жодних документів. Невідомий розповідав, що побачив яскравий спалах світла, після чого опинився у лісовому масиві сидячи на пеньку. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Він не пам'ятає нічого, що відбувалось з ним до побаченого спалаху світла. Пізніше чоловік почув шум транспортних засобів і вийшов до автодороги Чоп-Київ при в'їзді у Сколе (зі сторони м. Чоп), та пішки дійшов до Сколівської ЦРЛ.

На голові чоловіка був зимовий шкіряний кашкет чорного кольору, одягнений був у куртку чорного кольору, светр із візерунками червоного, чорного, сірого кольору, полосата байкова сорочка, потерті джинси синього кольору, кросівки темного кольору на шнурівки.
На вигляд чоловікові 50-60 років, розмовляє російською мовою, а також володіє українською. На зріст 165 сантиметрів, середньої тілобудови, волосся русяве з сивиною, сиві вуса і борода, обличчя овальне, очі великі сірі, брови дугоподібні рідкі, губи повні, ніс широкий, на нижній щелепі відсутні 1,2,3 зуб та 4-5 зуб з лівої та правої сторони зверху, на правому плечі вертикальний шрам довжиною 6,5 сантиметрів, від пупка до грудей вертикальний шрам довжиною 15 сантиметрів, над лівим бедром горизонтальний шрам довжиною 16 см, зліва над груддю дві родимки, на лівій руці відсутній вказівний та середній палець, на шкірі ліктів та колін сліди від захворювання псоріазом.

При собі мав різьблену у візерунки дерев'яну палку для пересування, спортивну сумку сірого кольору на плече, у якій знаходилось півбанки кави «Jakobs», канцелярський ніж червоно-чорного кольору, освіжував повітря «Mega-Mint», носова хустинка, простий олівець, гребінь коричневого кольору, 12 гривень.

Всіх, хто зможе допомогти у встановленні особи чоловіка, правоохоронці просять телефонувати за номером «102».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.