Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

shockodrom.com

Вівторок, 17 грудня 2013, 11:19

На Львівщині дитину госпіталізували з опіками у вкрай тяжкому стані

Вчора, 16 грудня, до реанімаційного відділення Кам’янка-Бузької ЦРЛ з діагнозом термічний опік шиї, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок І-ІІІ ступеня (опіки 50 % тіла), госпіталізовано 5-річну дитину.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

"16 грудня об 11.55 до реанімаційного відділення Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні, з діагнозом термічний опік шиї, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок І-ІІІ ступеня (опіки 50 % тіла), госпіталізовано дитину, 2008 року народження, жителя с. Дернів Кам’янка-Бузького району.

Опіки отримано, зі слів матері, під час спроби відремонтувати пластмасову іграшкову машинку за допомогою газової плити (припаяти колесо). Після надання медичної допомоги та обстеження дитину відправлено для подальшого лікуванні до реанімаційного відділення Львівської комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Стан потерпілого на 6.00 17 грудня – вкрай важкий", – йдеться у повідомленні.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.