Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євроінтеграція

vpoltave.pl.ua

Вівторок, 17 грудня 2013, 14:50

Львівська облрада вимагає покарати Кабмін за зрив євроінтеграції

євроінтеграція

Депутати Львівської облради прийняли звернення до Генерального прокурора України, в якому вимагають перевірити та притягнути до відповідальності членів Кабінету Міністрів України, відповідальних за призупинення підготовки до підписання угоди з ЄС.  

"За" відповідне рішення сьогодні, 17 грудня, на сесії Львівської облради проголосували 68 депутатів, інформує кореспондент Варіантів.

У зверненні депутати зазначають, що  рішення Кабінету Міністрів про призупинення підготовки до підписання угоди про Євроінтеграцію не відповідає вимогам низки норм українського законодавства та було прийняте з численними порушеннями.

Депутати Львівщини вимагають провести прокурорську перевірку дотримання законності підготовки та процедури прийняття даного рішення.

Нагадаємо, 21 листопада Кабінет Міністрів України призупинив процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, яке мало відбудить на саміті Східного партнерства у Вільнюсі. Це викликало численні протести населення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.