Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інспектор даі

unian.ua

Вівторок, 17 грудня 2013, 14:30

ДАІ затримало п'яного чоловіка, який вирішив повозитися на вкраденому бусі

інспектор даі

Працівники Державтоінспекції затримали чоловіка, який викрав вантажний бус «Сітроен» та возився на ньому сільською дорогою. 

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, до правоохоронців звернулися мешканці Великосілок, що у Кам’янка-Бузькому районі. Стурбовані люди просили втихомирити місцевого бешкетника, який ганяв по селу на синьому бусі.

На місце події одразу ж виїхали працівники Державтоінспекції. Вони швидко розшукали водія-порушника. Молодик був такий п’яний, що ледве тримався на ногах, тож пояснити щось до пуття так і не зміг.

Втім, селяни розповіли, що бешкетник вже встиг наробити збитків - ганяючи селом, пошкодив чужий паркан, а тоді ще й заїхав у кювет.

Жодних документів на машину у порушника із собою не було. Не зміг він показати правоохоронцям і посвідчення водія. Згодом стало відомо, що у чоловіка його просто немає. Як з’ясувалось, молодика вже й раніше ловили за кермом «під шафе», тож суд позбавив його права керування транспортними засобами.

Працівники Державтоінспекції викликали на місце події слідчо-оперативну групу, адже виявилось, що бус, яким їздив порушник, - крадений. Власник автомобіля звернувся із відповідною заявою до одного з львівських райвідділів міліції.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини справи.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.