Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Вівторок, 29 травня 2012, 13:32

Львівська міськрада видала майже 100 перепусток у центр міста для доставки продукції у заклади

Для доставки продукції у заклади центральної частини Львова міська рада видала близько 100 перепусток. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В першу чергу ми даємо перепустки тим організаціям, які здійснюють доставку продукції та послуг в центральну частину міста. Зараз близько сотні перепусток видано. Тільки вчора почали видачу перепусток, проте, всі організації, які подали заяви, всі мешканці, які подали заяви, будуть мати перепустку.

Наразі перепусток мешканцям ще не давали, адже крім мешканців проспекту Свободи ніхто більше ніяких обмежень щодо заїзду транспорту до 5 червня мати не буде», - поінформував заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

Львівська міська рада рекомендує мешканцям, які мають перепустки на в'їзд до центру міста, завжди мати перепустку під лобовим склом автомобіля.

«Так само про доставку продукції підприємствами. Всі організації поставились з розумінням до того, що доставка продукції буде здійснюватися в нічний час, зараз вона ще необмежена», - зазначив Олег Вілюра.

Нагадаємо, мешканцям вул. Стрийської, яка буде закрита для руху транспорту у дні матчів, перепусток не видаватимуть.

«Перепустки на вул. Стрийську видаватимуть тільки для людей з обмеженими можливостями, для весільних кортежів та у інших екстремальних випадках. Але дуже важливо пам'ятати, що вул. Стрийська буде закрита для руху приватного транспорту тільки три дні – 9, 13 та 17 червня – з 14:00 до 02:00», - повідомив Олег Вілюра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.