Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лех валенса

svit24.net

Вівторок, 17 грудня 2013, 16:46

В Україні немає лідера, – Лех Валенса

лех валенса

Польський політик та екс-президент Польщі Лех Валенса розповів, що не бачить в Україні лідера і не бачить єдиного великого суспільного руху. 

Про це він розповів в інтерв'ю газеті Rzechpospolita.

Валенса зазначив, що також не бачить однієї партії чи угруповання, яка б могла взяти на себе владу, тому на Україні буде фіаско демонстрацій. 

"Революції в Україні не буде. Угода України з ЄС була погано підготовлена. Не допоміг сам Європейський Союз. Польща не допомогла раніше. Проблеми будуть тільки продовжувати наростати", сказав Валенса.

"Україна має прем'єр-міністра і президента, обраних на демократичних виборах, зрештою. Демонстранти в навіть найбільш слушній акції не можуть ламати принципи демократії, бо завтра інші будуть ламати її проти них. Україна не може повалити владу недемократичними методами, бо навіть недосконала, але все-таки демократія є здобутком цієї нації", розповів Валенса.

На думку польського політика, якщо Кличко отримає владу на вулиці, то так само швидко втратить її.

"Вулиця його винесе і вулиця його зіб'є. Занадто довго хаос панує в Україні. Я мав 10 мільйонів чоловік та інші приготування. Україна не дасть керувати собою, так як це може бути на рингу. Треба мати кошти і підготовку. Серцем я з українським народом і за Кличка, але народ повинен бути готовий до зміни влади і політики. Не бачу, щоб Кличко був готовий до влади", зазначив Валенса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.