Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 18 грудня 2013, 12:54

За виселення Львівської ОДА не голосували кілька свободівців і депутат від "Батьківщини" (ДОКУМЕНТИ)

Питання про припинення договірних Львівської обради із ОДА та про відкликання від ОДА делегованих облрадою повноважень не голосували кілька депутатів від ВО "Свобода" та один депутат від ВО "Батьківщина".  

Це випливає з електронних варіантів результатів голосувань з питань, як розглядались на дев'ятому пленарному засіданні 26 сесії Львівської облради.

Зокрема, за питання "Про припинення договірних відносин" із фракції ВО "Свобода" не голосували наступні депутати – Василь Камінський, Пилип Пилипенко, Руслан Помірчий, Володимир Чехут, а утримався Володимир Говірко.

Із "Батьківщини" від голосування утримався Володимир Кирилич.

Більшість депутатів із Партії промисловців та підприємців України на сесії були відсутніми, а всі присутні від голосування утримались.

Серед позафракційних депутатів за це питання проголосували Тарас Вервега, Тарас Колтик, Валерій П'ятак, Мирослав Сеник, Ігор Стефанишин та Павло Хобзей.

Партія регіонів у повному складі була відсутньою на сесії.

Питання повністю підтримали фракції НРУ та УДАРу, відсутньою на голосуванні була Українська народна партія.

За питання "Про відкликання Львівською обласною радою власних повноважень, делегованих Львівській обласній державній адміністрації" із фракції ВО "Свобода" також не голосували депутати Руслан Помірчий та Пилип Пилипенко. Із "Батьківщини" – утримався Володимир Кирилич.

Решта ж партій голосували так само, як і по попередньому питанню.

Нагадаємо, вчора, 17 грудня, на сесії Львівської облради, депутати прийняли рішення припинити договірні відносини з Львівською обласною державною адміністрацією та виселити її з орендованих приміщень, а також створити виконавчий комітет Львівської облради. 

Відкрите голосування з питання про припинення договірних відносин з Львівською ОДА.

Відкрите голосування з питання про відкликання Львівською обласною радою власних повноважень, делегованих Львівській обласній державній адміністрації

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.