Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

підзамче, кринична

прес-служба лмр

Середа, 18 грудня 2013, 13:31

На Підзамче завершили оновлення площі Криничної

підзамче, кринична

Наприкінці минулого тижня було завершено оновлення площі Криничної – останнього об’єкта в рамках цьогорічного проекту «Ревіталізація Підзамче».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Було встановлено нові лавки та смітники, підрізали гілки дерев, які закривали для людей частину площі. Спочатку в планах було відновити не лише площу, а й роботу фонтану. Проте, зважаючи на обмежений бюджет цю ідею відклали на наступний рік.

Фонтан же тимчасово задекорували кам’яною крихтою, попередньо піднявши висоту чаші, Декорування також допоможе вберегти чашу від нищення та забруднення.

Довідка
Проект «Ревіталізація Підзамче» реалізується Інститутом міста (Львів) та Інститутом Розвитку міста (Краків) в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова та є продовженням проекту Ревіталізації району Підзамче. Його фінансує Міністерство закордонних справ Республіки Польща в рамках програми Polska Pomoc.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.