Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

утилізація

gazeta.lviv.ua

Четвер, 19 грудня 2013, 15:50

Кабмін хоче власникам автомобілів відшкодовувати збитки за утилізацію

утилізація

Кабінет міністрів України пропонує врегулювати питання гарантії захисту прав та економічних інтересів власників, які передають на утилізацію транспортні засоби.

Відповідний законопроект Про внесення змін до закону України "Про утилізацію транспортних засобів" уряд схвалив на своєму засіданні, повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Законопроект передбачає доповнення новим абзацом частини п'ятої статті 7 закону України "Про утилізацію транспортних засобів", яким буде законодавчо закріплене право й можливість автовласника на отримання відповідного відшкодування.

"Цей документ пропонує законодавчо закріпити за власником транспортного засобу, який передає своє авто на утилізацію, право й можливість отримати відповідне відшкодування в порядку, визначеному Кабінетом міністрів України", розповів перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолій Максюта.

Нагадаємо, у вересні Кабінет міністрів України почав готувати документи стосовно субсидування національного автомобільного виробництва, котре передбачатиме компенсацію за кожне здане старе авто в сумі 12 тис. грн.

В серпні вступив у дію закон "Про утилізацію траспортних засобів", відтак з першого вересня українці платитимуть утилізаційний збір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.