Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

rkr.in.ua

Четвер, 19 грудня 2013, 17:55

У Львівській ОДА хочуть витрачати на дитячі табори по 9-15 млн. грн. на рік

На утримання дитячих таборів на Львівщині слід витрачати 9-15 млн. грн. у рік.

Таку думку сьогодні, 19 грудня, під час засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва висловив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Лавріна, протягом 20 років на Львівщині у табори зовсім не вкладались кошти.

На думку чиновника, слід вибрати 8 таборів, та фінансувати їх. Пріоритетними, за словами Лавріна, мають бути табори у Карпатах, Ходорові, Зіболках, Стрию.

Заступник голови Львівської облради Валерій П'ятак зазначив, що пропозиція слушна, але лише у тому випадку, якщо кошти не виділятимуться із Фонду регіонального розвитку.

"Вийде так, що ми забиратимемо гроші у шкіл, а віддаватимемо на табори. Потрібно, аби була окрема державна програма", - зазначив він.

Нагадаємо, згідно з результатами проведених на Львівщині перевірок, близько 20 % закладів відпочинку не повністю забезпечені первинними засобами пожежогасіння, а близько 15 % вогнегасників не пройшли технічний огляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.