Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

П'ятниця, 20 грудня 2013, 12:02

Суд заборонив оприлюднювати рішення Львівської облради про відкликання повноважень в ОДА

львівська облрада

19 грудня 2013 року ухвалами Львівського окружного адміністративного суду заборонено оприлюднювати рішення Львівської облради про відкликання у Львівської ОДА частини делегованих повноважень

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Також заборонено публікувати рішення про посилення контролю за роботою ОДА та створення виконкому облради та інших рішень, що були прийняті 17 грудня 2013 року на пленарному засіданні ради.

Таким чином, зазначені рішення обласної ради не наберуть чинності у відповідності до вимог законодавства.

Відповідні ухвали суду прийнято в межах судового розгляду адміністративних позовів, поданих прокуратурою Львівської області.

Крім того, прокуратурою області оскаржено в судовому порядку рішення обласної ради від 01 грудня 2013 року № 920 “Про суспільно-політичну ситуацію в Україні”. 19 грудня 2013 року, в порядку забезпечення адміністративного позову, судом призупинено дію зазначеного рішення ради.

Нагадаємо, раніше Львівська облрада вирішила виселити Львівську ОДА, а також посилити контрольза ОДА та створити виконком Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.