Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

П'ятниця, 20 грудня 2013, 14:01

Тарас Козак допомагає Медведчуку просувати Центр сприяння євразійської економічної інтеграції

Тарас Козак

Член координаційної ради громадського руху "Український вибір" Тарас Козак, розповів про створення в Україні Центру сприяння євразійської економічної інтеграції, який має змінити формат економічного співробітництва на СНД. 

Про це повідомляє офіційний сайт організації "Український вибір".

За словами Козака, сьогодні Центр розпочинає роботу і буде сприяти українському приватному бізнесу, який вийшов чи збирається вийти на ринок Митного союзу.

"Не використовувати нові економічні можливості, які відкриваються перед Україною, пов'язані із співпрацею як з Росією, так і з іншими країнами Митного союзу, буде справжнім злочином", написав Козак. 

Нагадаємо, депутат Львівської облради Тарас Козак уже давно співпрацює з головним проросійський лобістом в Україні, лідером руху "Український вибір" Віктором Медведчуком. Козак просуває основні засади руху, зокрема щодо шкоди добування сланцевого газу, однак при цьому своїм голосуванням доводить протилежне.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.