Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святий Миколай

П'ятниця, 20 грудня 2013, 15:25

Львівські "кажани" на день стали Миколаями

Святий Миколай

Вчора, 19 грудня, у день Святого Миколая гравці львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» відвідали дитячий дошкільний будинок №1, що на вулиці Таджицькій у Львові.

Про це інформує прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Цьогоріч волейболісти спробували себе у ролі Святого Миколая, до свята подарували малюкам канцелярське приладдя та фруктові набори. Дітки, натомість, запрезентували спортсменам концерт.

На цьому «миколаївські» подарунки від гравців волейбольного клубу «Барком-Кажани» не закінчилися. Хлопці влаштували подарункове свято також для вихованців дитячого будинку, що у селі Новий Милятин, Буського району.
А ще привітали «миколайчиками» три десятки дітей-сиріт з Сокальського району.

«Свято Миколая – це день подарунків, несподіванок та хороших вчинків. І ми щасливі, що цьогоріч змогли долучитися до такого дійства. Роль Миколая, напевно, довподоби кожному. І волейболісти – не виключення», - наголосили гравці волейбольного клубу «Барком-Кажани».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.