Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович

tsn.ua

Понеділок, 23 грудня 2013, 15:27

Янукович хоче, щоб Рада працювала далі для ухвалення держбюджету-2014

янукович

Парламентську сесію можна продовжити на цьому тижні і не відпочивати, а працювати.

Про це президент України Віктор Янукович заявив на нараді з прем'єр-міністром Миколою Азаровим та спікером Володимиром Рибаком, повідомляє прес-служба Президента України.

Президент України наголосив на важливості якнайшвидшого прийняття державного бюджету на 2014 р.

"Такого в нас ще не було, коли вже готовий бюджет, і сьогодні держава чекає фінансування, ми не маємо цього документу", - наголосив Янукович на початку зустрічі.

"Так ми завжди робили, до речі. В останній тиждень перед Новим роком ми приймали бюджет", - зазначив він.

 Під час зустрічі Президент окремо підкреслив важливість виконання зобов'язань держави в межах бюджету-2013 в соціальному контексті. Янукович звернув увагу Азарова на необхідність здійснення поточних платежів щодо всіх соціальних виплат до кінця року.

"Я маю на увазі і заробітні плати, і пенсії, і все, що стосується соціального захисту. До кінця цього тижня, нам не треба залишати на 30 чи 31, щоб ми все проплатили", - сказав Президент.

Азаров, у свою чергу, під час наради повідомив, що уряд планує вже до 30 грудня закрити всі питання, пов'язані з виплатами з бюджету за 2013 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.